Xarxa Afic

Categories

XXVIII EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR

I  MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2017

 

 

La XXVIII Fira del Motor i Maquinària Industrial, se celebrarà els dies  23, 24 i 25 de juny del 2017, en el recinte firal  a l'aire lliure  (passeig Lluis Vives – Alcalde Juan Sancho- Joan Fuster).

 

Esta nova edició de la Fira, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament i el suport i la confiança de les empreses participants.

 

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i comptant amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte compta amb 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat i està prevista la participació de 60 expositors.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, vehicles d'ocasió, maquinària industrial, autoescoles, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i servicis d'empreses locals i comarcals. Els visitants al seu torn trobaran un magnífic aparador on podran triar d'entre una gran varietat de vehicles, maquinària i accessoris.

 

Horaris de celebració de l'esdeveniment:

 

Divendres dia 23 de juny:

 -des de les 19:00 hores fins a les 22:30 hores.

 

Dissabte dia 24 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

 

Domingo 25 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.