Xarxa Afic

Categories

XXIX EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR

I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2018

 

 

La XXIX Fira del Motor i Maquinària Industrial, se celebrarà els dies compresos entre el 29 de juny i l'1 de juliol del 2018, en el recinte firal a l'aire lliure (passeig Lluis Vives – Alcalde Juan Sancho- Joan Fuster).

 

Esta nova edició de la Fira, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament i també amb el suport i la confiança de les empreses participants.

 

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i comptant amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial está situada sobre un recinte que compta amb 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat i està prevista la participació de 60 expositors.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, vehicles d'ocasió, maquinària industrial, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i servicis d'empreses locals i comarcals. Els visitants al seu torn trobaran un magnífic aparador on podran triar d'entre una gran varietat de vehicles, maquinària i accessoris. Enguany estan prenent gran importància els vehicles híbrids i els elèctrics.

 

Horaris de celebració de l'esdeveniment:

 

Divendres dia 29 de juny:

-des de les 19:00 hores fins a les 22:30 hores.

 

Dissabte dia 30 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

 

Domingo 1 de juliol:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.